Directioner eller inte, ni måste se det här!



Älskar den, seriöst, det roligaste jag har sett i hela mitt liv!!

But I see your true colours shining through




Jogga---> En död Lisa

Idag joggade vi på gympan, ett 2.6km varv, kort för vissa men döden för mig... Haha, jag hatar att jogga. Men klarade det på ca 23min... En minut bättre än förra året :)
Ska till gymmet ikväll, haha, dör nog lite till då men det är för en god sak.
Ska fixa nått att äta nu, sen måste jag gå på dejt med min NO bok, inte särskillt kul precis.

Smoothie recept.

Tänkte dela med mig av smoothie receptet jag alltid går efter när jag gör smoothie. Fast jag använder inte så mycket mått eller nåt, jag kör på magkänslan :)
-Bär
-En halv banan
-Mjölk/vaniljfil
-Apelsinjuice
-Ev. florsocker (om jag använder mjölk så blir det godare med det)
-Kiwi
-Naturell müsli (bara om jag är hungrig)
-Ev. bärfil (om jag inte har så mycket bär)

Sen så bara häller jag i allt i en mixer och sen så mixar jag, det blir grymt gott! Plus att det är nyttigt, blir det bättre? ;)
Som vanligt får we♥it stå för bilden.

Shepoopi, the girl thats hard to get

Slutade skolan 15.15 idag, segt... Men det var den sista "riktiga" onsdagen på hela sjuan!! :D Och om bara två veckar är det sommarlov! Helt sjukt men inte ska jag klaga inte... ;)
Har precis ätit mellis och läst lite NO, ska skriva lite på en idrottstext nu också. Inte så hemskt mycket att göra faktiskt. Skönt!
Förlåt för att jag lägger upp helt random bilder som inte har nåt med inlägget att göra, men det är så tråkigt med bildlösa inlägg...

Jag vill ha, jag vill ha, JAG VILL HA

Snabbt collage från spanien

Gjorde snabbt ett collage med lite bilder från spanien. Det är bilder från min mobil så dom suger lite, men jag har inte laddat upp bilderna från kameran till datan än...
Foto/redigering: Jag

Lycka

Vet ni vad som väntade på mig i brevlådan när jag kom hem?
UP ALL NIGHT THE LIVE TOUR!!!
Haha, jag bokstavligt talat sprang in, slängde iväg min väska, öppnade paketet och stoppade snabbt in skivan i dvdn. Den var ca 1 timma och 10 min lång. För kort haha... Men det var iaf helt underbart, perfekt. DOM är helt underbara och perfekta... Kändes ju nästan som om man var på en riktig konsert typ... Haha... Men NÅN gång ska jag gå på en konsert av dom, promise!!!

Skärpning!

Har ätit som en tjock 60-årig gubbe dom senaste dagarna. Fredags --> bullar och chips. Lördag ---> godis Söndag ---> tårta Idag ---> oboy pulver, godis
Får skärpa mig lite nu, snart kommer jag väll inte att kunna se mina fötter längre... Haha, ska försöka hålla mig borta från onyttigheter så länge som möjligt nu!

Varför ska det ta en sån tid?


Okej, jag beställde den igår men ändå... JAG VILL HA DEN NU! Det skulle ta 1-3 arbetsdagar, så den kommer väll imorrn eller på onsdag... Hur ska jag överleva?!
Btw. Jag tror att Liam gjorde en twitcam medans jag var i skolan... Han skrev det på sin twitter så jag antar att han gjorde det, JPOFEAPOHIREHPOIFAHLIÖFAJPÄÅSAIPFAÅIKFAÄJAFHÖOFASÖHOFA!83557895223+324
Förlåt för damputbrottett. Och högtalarna fungerar inte på datan jag är på nu så jag kan inte se den på yt... Får väll låna pappas data sen.

Nothings fine im torn

Halloj!
Kom hem från skolan för inte så länge sen. Det var ovanligt segt idag... Höll seriöst på att somna på SO lektionen. Kanske för att vårt fina sommarväder försvann? Gissar på det.
Nu är jag iallafall glad eftersom jag inte har så mycket i skolan just nu. Matteprovet är över och har bara två läxor just nu! Fast jag har no prov nästa vecka, men jag är faktist inte sååå osäker på sånt som jag brukar vara så det är nice!

Måndag.

Först vill jag bara säga förlåt för den sugiga uppdateringen igår, men jag satt faktist inte vid datan så mycket. Jag satt ute och läste/blev röd typ hela dan. På kvällen såg jag How I Met Your Mother. Seriöst världens bästa tv-program.

Idag är det iaf en ny vecka, och snart är det skolavslutning, gaaaah!! Kollade faktist lite i min garderob efter nåt jag skulle kunna ha på mig. Jag vet ärlig talat inte om jag orkar köpa någon ny klänning som jag bara använder då. Men vi får se!

Godermorgon

Vaknade för typ en halvtimme sen, trodde att jag skulle vakna senare eftersom jag gick och la mig 01.00 (ja, det är sent för mig), men det är alltid nice att vakna tidigt ;)
Idag har jag inga planer, ska typ bara vara hemma och chilla. Inte helt fel det heller.
Btw. såg ni eurovision igår? Sverige vann!!! Haha, helt sjukt ju! När Loreen van i sverige tyckte jag att hennes låt ägde, men nu har dom spelat den på radion 24/7 så jag har tröttnat på den. Fail alla radiostationer... Jag tyckte iaf att Irland och Tyskland hade dom bästa bidragen! Ryssland var för söt och rolig så dom förtjänade också en vinst, och turkiet... frågade mig inte varför men jag gillade den låten. Haha.

"Whats up?" "The sky!"

Vad gör ni? :) Själv så sitter jag och glor på datan medans jag kikar med en saknad vän... Vi har inte setts sen sommaren 2011. Haha, vi kikar skumt... :P
Men nu måste jag flyga iväg till Alingsås och rädda henne från att bli uppäten av en puma. See ya!

Zerrie

Nu när Zayn och sångerskan Perrie Edwards (från bandet Little Mix) har börjat dejta så har det hänt en massa. Vissa hatar dom, vissa respekterar dom och vissa gillar dom. Jag tillhör det sistnämda. Jag tycker att dom är söta ihop, och så länge dom är lyckliga så är jag lyckliga. Haha, låter skit töntigt men så är det. Jag vet att dom dejtade när Zayn var med i X-factor, och vissa hävdar att Perrie gjorde slut med Zayn när han åkte ut och blev ihop med honom nu när han är mega-känd. Visst kan det vara så, men ärligt talat så tror jag inte det. Hon verkar inte vara en sån hemsk människa.
Visst kommer jag att bli jätte arg på henne om hon t.ex är otrogen eller gör något dumt mot honom. Men nu så har dom sagt att dom dejtar och som jag har sett på bilder så verkar dom lyckliga tillsammans.
Alla har åsikter, och man behöver inte tycka som jag. Men om man inte gillar dom, snälla respektera att dom dejtar istället för att sprida hat och rykten på internet. Det är seriöst skit töntigt. När det ryktades om att Harry hade börjat dejta någon modell så fick hon ju så mycket hat på twitter så hon tog bort sitt medlemskap. Det är seriöst respektlöst och hur dumt som helst.
Jag har inte så många läsare, men jag ville bara säga min åsikt. Som sagt, alla tycker inte som mig. Och man behöver absolut inte göra det. Men snälla, snälla respektera att dom är ihop och att dom är kära.

Dagens ridpass

Valde näst först, valde Symfonie :)
Vi hade somsagt dressyr och vi övade först på hörnpasseringar/blicken. Det gick väldigt bra och han lydde mycket! Sen så skulle vi göra skänkelvikningar. I skritt gick det rätt så bra, han var lite stark men ibland var han riktigt duktig. I trav, speciellt i högervarv var han jätte stark och ville inte lyda mina hjälper. Jag tror nog att jag skänklade för lite, så jag ska inte skylla på honom! Men i vänster varv var han jätte duktig.
Är nöjd med ridlektionen, fick flera fina hörnpasseringar och skänkelvikningar :)
Hade ingen bild på honom så tog från stallets hemsida.

Lördagen den 26/5

Vaknade till lite snabbt vill 06.00 imorrse och bah: Jag måste gå upp om en timme, döööö! Men sen kom jag på, det är lördag! Typ världens bästa känsla. Fast jag måste gå upp tidigt på lördagar ändå, ska till stallet men det är mycket roligare att vakna och rida än att vakna och gå till skolan.
Har dressyr på ridningen idag, hoppas på Arabella eller Symfonie. Vi kanske rider ut också, hoppas!
Efter ridningen ska jag kanske till min kusin m familj, dom ska ha en liten fest typ. Fast jag vet inte, det blir typ bara en massa vuxna där (min kusin är bara med min storebror, dom är jämngamla) så jag får väl sitta på en soffa och hålla på med min mobil. Haha. Tror nog att jag stannar hemma ;)

Nytt, för ett litet tag nu får vi hoppas!

Fixade nyss nytt, igen. Åh gud blir verkligen aldrig nöjd haha. Men nu så pallade jag inte göra en egen osv. så jag laddade ner en gratis från designadinblogg, simple but effective (heheh, directioner talk). Nu får vi hoppas att jag håller mig nöjd ett tag framåt! :)

Jag vill dit palmerna bor, en kant vid nån pool, gå i sand utan skor, i ett land utav sol.

Hej!
Idag efter skolan va jag med Helena och Emma, vi åt chips, bullar och fotade en massa, mys! Tänkte ladda upp bilderna men det finns typ inget utrymme till minneskortet på den här datan, så det får kanske bli på när jag är på pappas data istället.
Så gryyymt skönt att det är fredag, fast veckan har gått snabbt. Verkligen. Fast det gör dom ju alltid. Tänk, det är bara en hel vecka, sen en vecka där vi är lediga på onsdagen och sen två dagar (som antagligen inte är vanliga skoldagar) och sen är det skolavslutning. AAAAAHHH!!!! Sjuan har gått fooort om man säger så. Men jag ska inte klaga ;)

Spring/Summer photographs













Efter att sutit ute i solen och pluggat blev jag himla uttråkad så jag tog pappas systemis (får låna den så länge jag är försiktig) och tog en massa bilder. Lägger inte upp alla men lägger upp några.
(Jag kände att jag skulle vara lite proffesionell så jag skrev bloggens namn på bilderna, inte för att jag tror att någon skulle sno men... haha)

Om man inte dansar är man en våldtäcksman

Kom hem för ett litet tag sen, slutade tidigirare!! :D Sitter nu och dricker smoothie, den godaste jag nånsin har gjort typ. Haha synd att jag tog slut på bären så jag kan inte göra en till :P

Dans hela dagen

Har schema brytande dag idag, så jag ska ha dans hela dagen. Skit kul! Efter skolan ska jag hem och plugga också, som alltid typ. Matten vettni ;)

Morotsmuffins

Hej!
Kom hem från skolan för ett tag sen, slutade tidigare, awesome! :D Så nu sitter jag framför min älskling (datan) och äter morotsmuffins :3 Gjorde idag på hemkunskapen och dom blev faktiskt riktigt goda! (fast dom smakar typ inte morot alls)
Idag ska jag finslipa en text jag har till engelskan, kanske göra lite matte och sen ska jag gymma. Det var ett tag sen så det är bara att köra!

Awesome summer shorts

Nytt igen, haha

Fixade lite nytt igen, haha. Blev inte så nöjd med texten på förra designen så jag ändrade den + la till lite fint. Tycks?
Jag vet, den ser jätte ful ut när den är så liten men jag ska försöka fixa det nån gång.

5

1. Jordgubbar, rå fisk och vattenmellon påminner mig om sommar.
2. Jag har en grisrosa onepiece som har grisöron + fötter.
3. Jag har ett slags beroende av England och Irland, jag har bara varit i England, så jag vet inte vart Irland kommer ifrån men jag bara älskar dom två länderna och vill flytta till nåt av dom!
4. Min högerhand/handled är min "oturshand". Jag har stukat den, fått en spricka, brytit den och fått sy.
5. Jag gick på balett när jag var liten men slutade eftersom jag blev så ledsen när mina föräldrar lämnade mig där.

Soliga Stockholm

Det första jag gjorde när jag kom hem från skolan var att fixa lite mellis och sätta mig ute och äta/göra läxor. Super härligt! Det var så hilma soligt så att jag smörjde in mig med solkräm för säkerhetsskull ;) Mycket roligare att göra läxorna ute, inomhus är så tråkigt när man bara glor in i en vägg typ.

Fixade lite nytt

Fixade ny header och bakgrund, lite sommrigt kände jag.
Jag vet, den ser lite tom ut. Fixar det nån annan gång!

Plugg ute i solen

Kan stolt medela att jag har suttit och pluggat från ca 16 - 17.30. Eller, jag höll på med mobilen liiite men mest plugg var det faktist! Jag brukar inte plugga så länge i sträck annars, så hemskt tråkigt. Men idag var det så varmt och skönt ute, så jag satt där och pluggade medans jag åt vindruvor och drack iste, haha.
Failad outfit bild, haha. Shorsten hade jag inte i skolan, bytte om när jag kom hem.

Lite update efter soliga spanien

Hello!
Kom hem från spanien igår, planet landade i sverige ca 10.40. Förlåt för att jag inte bloggade men jag hade faktist inte lust att sitta vid datan (har nog aldrig skrivit dom där orden förut) så förlåt :P
Men iaf, orkar inte gå in på detalj va vid gjorde, men vi badade, solade (inte så mycket enligt mina föräldrar eftersom jag inte hade fått någon färg alls, haha tack? :P), shoppade, skrattade mycket osv. Super härlig vecka! Synd att den tog slut så snabbt, kanske kommer bilder sen.
Idag är det skola, är verkligen otaggad. Har lite ont i magen (har haft det sen i lördags), eller nej, just nu har jag inte det. Men det kommer och går, när det inte gör ont känns allt som vanligt, men när det gör ont kan det i värsta fall göra svinont så att jag typ måste lägga mig ner... Jag fick stanna hemma men jag har redan missat en hel del i skolan så det känns inte värt att missa något mer, har matte prov på torsdag, och har matte lektion idag och jag vill få så bra på provet som möjligt :D

Imorgon smäller det!

Fixelifix!

Om ni undrar varför bloggen ser skum ut så är det för att jag ska fixa till den lite. Det blir ingen ny design eller nåt men jag ska bara "förfina" den lite :)

Lite olika hästbilder

Kollade igenom mitt kameraalbum är på datan och hittade några hästbilder.
Vissa är från min kompis hopptävling och vissa är från när jag och Saga va och fota hästar hos hennes mormor.
Det var ca 4843593937 år att ladda upp en bild från mitt kameralbum här så det blev inte så många, menmen.

GRATTIS

Tänkte bara ta möjligheten och skriva GRATTIS till Helena. Idag blir hon en fjortis, höhö. SÅ GRATTIS HELENA VI SES IMORGON!!!!!!

Besluts ångest...

Har en uppgift i engelskan att välja en låt som vi tycker är väldigt bra och analysera den osv. Först så var jag stensäker på att jag skulle ta Ed Sheerans - The A-Team. Men sen så blev jag osäker, det finns så grymt många bra låtar! Så vilken av dom här under ska jag ta?
Det finns typ 5837220780 fler låtar jag skulle vilja välja mellan men jag orkar inte lägga upp alla...

Idag är jag gla' som en kopp med varm chokla'

Skum rubrik...??

Men iaf, idag är jag glad! För imorrn är det fredag, en rätt så lugn dag i skolan, sen efter skolan ska jag, helena och freja hjälpas åt att packa lite inför spanien. På Lördag ska jag först rida, har hoppning. Sen på kvällen ska jag firas eftersom jag inte kommer vara hemma under min födelsedag. På söndag åker jag, freja och helena till S-P-A-N-I-E-N-!-! Och på tisdag fyller jag år! :D Wiho, happy girl here!

Datanörd? Oh yes!

Kom nyss hem från skolan, och det första jag gör? DATORN!!! :D Självklart... Men jag kan inte sitta här så länge eftersom jag ska... PLUGGA! Jippie... Och sen dansa JIPPIE!
När jag läser andras bloggar så är dom oftast ganska seriösa och skriver inte så många smileysar, men jag. Smileysar everywere och väldigt oseriöst bloggning :P Aja, thats me. Kanske därför jag har så får läsare.

Polyvore



Gjorde nyss ett converse collage på polyvore. vad tycks? :)

Mina favorit artister just nu



Onsdag den 9/5

Fantasifulla rubriker jag kommer på va...?

Hejhej! Kom hem från skolan för ett tag sen, har ätit lite mellis och så. Hade so prov idag, tror att det gick rätt så bra. Jag hade pluggat rätt så mycket så det kändes bra!
Skulle egentligen joggat med Freja efter skolan idag, men hon hade ont i huvudet så vi skippade det. Puh! Haha, nej men lite skönt är det med min kassa kondis, den måste jag jobba lite på tror jag!
Hela nästa vecka är jag i spanien så jag missar lite i skolan, fast bara 2 dagar eftersom en dag så har vi en slags schemabrytande dag och på torsdag och fredag är det ju kristihimmels färd. Så jag missar inte så mycket, vilket är skönt! Men idag ska jag ändå plugga lite matte och no.

Gymmet snart!

Fem random fakta om mig

1. Innan jag äter ett äpple pussar jag det, jag har verkligen ingen aning varför.

2. När jag är ensam hemma sjunger jag alltid ashögt på någon låt, även om det låter hemskt... Haha

3. Jag är en boknörd, måste alltid ha en bok att läsa! Jag har läst alla harry potter och twilight böckerna. Haha, vilken tönt jag är.

4. Jag älskar att kolla på Disney Channel, Disney XD och Nikelodeon :')

5. Jag är extremt morgontrött och både ser och beter mig som ett monster på mornar jag måste gå upp tidigt.

You saved me, but when you leave its gone again

Halloj!
Kom hem från skolan för ett tag sen och är lite halft död nu... Hade fys på gympan sista lektionen, svettigt! Ska ju till gymmet senare idag, haha. Men jag ska inte köra för hårt.
Just nu dricker jag min älskade tropicana juice, den är så god! Haha, beronde? Yes! ;)

Aww, vill ha sommar, NU!

Tisdag

Godmorgon! Har lång sovmorgon idag också, håltimme första lektionen, så det är nice.
Efter skolan idag ska jag plugga och sen vid ca 18 ska jag och mamma gymma.
Lite snabbt sådär om vad jag ska göra idag, intresant jag vet. höhö...

Plans

Godmorgon!
Har lååång sovmorgon idag, så jag har tid att sitta vid datan lite på morgonen :)
Idag efter skolan så ska jag hem till freja. Hon, jag och helena ska planera spanien lite, mys!
Vet inte när jag kommer hem och om jag orkar sitta vid datan... Men jag får se!

Sommaren 2012 ska jag...

-Åka på ridläger med Freja
-Åka till Gotland med Helena
-Segla med familjen
-Sola
-Äta mass glass
-Jogga mer
-Shoppa
-Få en pojkvän (haha, tror knappast att det händer)
-Vara med mina vänner

Det kommer att bli en grym sommar tror jag! :D

Try to scream out my lungs, it makes this haarder

Shvolawoop!
Vad gör ni? Själv sitter jag och stalkar 1D på internet. Förvånade? Nej, tänkte väl det ;) Men iaf, tänkte bara skriva HEJ! :D Har egentligen inget att skriva om men jag är så snäll så jag ger er ett meningslöst och tråkigt inlägg :) Okej, jag är skum...
Btw. Om prick en vecka åker jag till Spanien med Freja å Helena!!!! :D :D :D :D Woho! Har väntat i typ 7 månader! Jag ska bli en brun liten flicka då förstår ni (fast jag kommer antagligen bli röd).

Lite random 1D bilder



(en borttagen tweet)






Dagen än så länge

Hejhej! Tänkte bara skriva lite snabbt om vad jag har gjort under dagen än så länge.
Jag vaknade vid 10, åt frukost och lite sånt. Sen så pluggade jag lite, har so prov på onsdag... Sen tog jag faktist en joggingrunda, det var faktist rätt så skönt...
Sen efter joggingrundan, eller när jag var på väg hem så mötte jag freja som var ute med sin hund. Så jag tog en promenad med henne. Vi gick ner till vattnet, och haha. Hennes hund blev helt galen när han såg alla ankor och hoppade i vattnet. Även fast han är rädd för vatten. Knäpp hund det dära.... :P

Köpt idag

Jag tog inga bilder, jag tog från hemsidorna istället. Men det gör väl inget? :)
Din sko


Bikini från stadium. Fast den är lite mer mörkblå irl.

Det var det jag köpte. Tycks? :)

You only want me when Im taken

Hejho! Helena gick hem för ett litet tag sen. Vi såg på tv typ resten av kvällen. Mysigt värre... Ikväll ska jag typ bara sitta vid datan (of course) och kanske spela sims. Det var ett tag sen. Men vi får se.
Haha, så ser dit ut när vi chattar ibland... :P

Skriv rubrik här

Är med helena just nu. Det blev lite ändrade planer, vi sprang aldrig (puh :P) för helena hade ont i halsen. Så vi är hemma hos mig nu. Vi pluggade förut men nu är vi osociala som vanligt. Jag sitter vid datan och hon vid tvn. Haha. Men iaf, köpte en bikini och ett par sandaler idag. Är redo för spanien nu! :D Kanske visar om jag orkar ladda över bilder på datan sen. Ses kanske ikväll :)

Godmorgon

Jag vaknade nyss, ska till ridningen nu på morgonen. Har hoppning idag, kul! Sen efter det ska jag och mamma kolla lite i affärer efter bikini och skor osv. Sen efter det så ska jag och helena springa lite, jag kommer att dö men det är det värt. Måste få lite bättre kondition. Hehe.

Nytt!

Har precis fixat lite igen! Höll på as länge för att få in rätt mått till headern, men det är lite av blogg.se's charm ;) Men iaf, vad tycks? Den blev ganska liten, bilden är kanske inte min favoritbild av alla mina bilder. Men jag bestämde mig för den för att det ser liksom... jag vet inte men med den där effekten ser det rätt så coolt ut om jag får säga det själv. Höhö.
Fixade även lite textsnitt å så.
TRYCK PÅ F5 OM NI INTE SER NÅN FÖRÄNDRING!

Dansen avklarad

HEJ!
Kom nyss hem från Helena. Har ätit på kina resturang med henne och hennes familj. Har ätit glass och massa chokladägg om ni ville veta det...
Men iaf, dansuppvisningen gick bra. Lite pinsamt eftersom det var en ganska stor publik men nu är det över. Det var jätte kul! :D
Gosar lite med min kisse som hoppade upp på skrivbordet, nutte <3
Hehe, no coment.

Next: Dans

Ska strax gå och byta om till dansen. Vi ska dansa två danser, en ensamma och en med en annan grupp. Det går nog bra får vi hoppas! Ses efter :)

Nytt

Fixade ny bakgrund och bloglovin bild lite snabbt, vad tycks? :)

Fredagen den 4/5

Hej!
Kom nyss hem från skolan, hade håltimme sista lektionen. Wohoo! Så det är himla nice. Så nu är jag hemma, ska chilla lite och ladda inför dansuppvisningen jag ska på senare idag. Det är bara 4 i min grupp (inkl. mig) så det är ganska nervöst. Men det går säkert bra!

Klar lite halvt

Headern blev ganska enkel, fixar en ny nån annan gång när jag har tid. Har fixat bakgrund också, höhö. Men nu måste jag byta om och sen åka till dansen men mina frendos. Det blir roligt. Ses imorrn! :)

Hellooo

Hej! Jag är Lisa, en 13 åring från STHLM. Älskar att rida, dansa, One Direction, fota, äta osv. Kommer att skriva om min vardag här + lite annat kanske...? Men iaf, hope yall like it! Ska fixa header nu :)

Välkommen till min nya blogg!

lliisass

Vardag - Häst - Foto

RSS 2.0