Hösten är på väg

Gammal bild ifrån österrike
 
Imorrse när jag vaknade var det fem grader, fem grader! Usch, alldeles för kallt för att vara september, men bor man i sverige så...
Klarade mig igenom denna sega skoldag och åkte sen till biblioteket (åh gud vad nördigt det där lät)  men jag behövde lämna böcker, lånade några nya också. Älskar att läsa, haha. Sen när jag väl var hemma satte jag mig vid min "pluggplats" och gjorde klart matte läxn och läste några sidor no.
Nu sitter jag och dricker på en hemmagjord juice av äpplen, morötter och ingefära. Rätt så god faktiskt.

Ridutrustning

I onsdags fick jag ett mejl från min ridlärare om jag ville byta grupp till en p3:a (jag går i en p2:a just nu), så nu framöver rider jag på torsdagar! Jag får visserligen sluta på dansen, men jag är taggad till att börja i en bättre grupp! :DDD Så jag har kollat ut lite ridutrustning, vissa saker behöver jag. Men det mesta av dom vill jag ha :P Jag har aldrig varit särskillt intresserad i utrustning, men nu har jag blivit. Mamma har sagt att det kanske blir en tripp till hööks imorrn, hoppas hoppas!

Denna höstiga lördag


Från i somras.
Hallå!
Denna lördag har spenderats med helena och emma. Först i stallet och sen hemma hos mig där vi flummade en massa, haha ni vill inte veta! Menmen, idag blir det myskväll hemma i soffan under en tjock mysig filt. Härligt.
Ska se på senaste avsnitten från glee säsong 4 nu, sen ska jag kolla om man kan se på awkard på internet :)

Portugal - Dag 2

Den här dagen så var det också grymt varmt, så vi var vid stranden ett tag och gick sen omkring lite i stan. Sen runt 17 så tåg vi tåget till Lissabon, där vi skulle träffa pappa och storebror. Efter ett väldigt långt tag hittade vi hotellet vi skulle bo på, sen kom pappa och storebror, vi hade en fin liten återförening, haha. Sen gick vi ut och åt på en mysig italiensk restaurang.

Degrassi

Hej! Ser på mitt älskade degrassi nu och är himla glad. Svensk redovisningen som jag har gruvat mig för jätte länge är äntligen över, och so texten är inlämnad. Befrielse! 
Ska på dans ikväll, första gången för terminen också :DD

Portugal - Dag 1

Den här dagen var det otroligt varmt, runt 33+ tror jag, så självklart skulle vi gå till stranden! Direkt efter frukost packade vi strandväskan och gick längst den långa härliga strandpromenaden tills vi kom till den perfekta strandplatsen.
Det är ju atlanten, så vattnet var inte särskillt varmt, runt 20+, men det var väldigt skönt och uppfriskande eftersom det var så varmt i luften. Vattnet är ju också väldigt salt där, och det var jag inte beredd på först så jag sprang snabbt i vattnet med ögonen öppna, och det sved.
När vi hade varit på stranden ett tag gick vi omkring lite i stan, hittade ett köpcentrum där vi köpte vindruvor (portugisiska vindruvor = perfektion), och en t-shirt till mig. Med englandsflagga ;) (i spanien köpte jag ett armband med olika london berlocker... älskar england hehe).
Sen på kvällen när det hade svalnat av lite så gick vi och badade igen. Det var mycket kallare då, så vi stannade inte så länge.
Sen på kvällen somnade vi trötta och matta, haha.
 

Åttan är hårt...

Saknar tiden då man kunde ha shorts...

Då var onsdagen över, skönt! Fram tills nu har jag suttit med näsan i matteboken, no boken, tyska boken, svenska boken och so texten. Jobbigt, men nu kan jag ta det lugnt hela kvällen. Fast på ett sätt är det lite mysigt att plugga, för jag brukar sitta i våran veranda/hall och där är det väldigt mysigt, speciellt när det regnar, vilket det gjorde idag.
Har ni mycket läxor?

Gooodmorgooon

 
Godmorgon! Det här är typ första gången jag skriver ett godmorgon inlägg sen skolan startade...
Men jag gick och la mig tidigt igår, och idag så vaknade jag innan mitt alarm vilket är otroligt skönt. Men snart måste jag börja fixa mig inför skolan, onsdagar är nog den dag jag gillar minst, inga roliga ämnen i skolan osv. Menmen :)
Ses senare idag!

No spoon in my milky way


Jag håller på att döööö! 
Har en massa läxor nu, har redovisning på torsdag + en so text inlämning då, döda mig snälla. Håller på med so-texten nu, dö tråkigt. Behövde ta en liten paus, hehe. Ska försöka bli klar med den idag, så jag slipper bry mig imorrn. 
Men hej! Ska försöka vara lite positiv nu, ska äta kladdkaka ikväll, hehe :))) 
Btw. vad tycker ni om den nya designen, försökte mig på att göra eget nu. Lyckades rätt så bra om jag får säga det. Ska fixa lite typsnitt nu så att det blir ännu lite finare :)
 

Det kommer inte komma något inlägg om portugal idag, är inne på fel data där jag inte har bilderna...

Portugal - Kväll 1

Efter ca 4.30 timmars flyg kom jag och mamma (pappa och storebror kom två dagar efter) fram till flygplatsen, sen åkte vi till hotellet som låg i kuststaden Cascais. Vi fixade till lite på hotellrummet och sen gick vi ut lite på jakt efter mat, haha. Tillslut gick vi till ett ställe där det fanns take away kyckling och pommes. Haha, dom tog en stekt kyckling och pommes och la i en papperspåse, bokstavligt talat. Vi tog maten och satte oss vid stranden. En riktigt mysig middag framför vattnet helt enkelt.
Sen gick vi omkring lite i staden, jätte mysigt var det där. Väldigt turistiskt, haha.
Sen gick vi tillbaka till hotellet och somnade nästan bums.


Jätte fula och tråkiga bilder från hotelrummet, tog inte med mig kameran ut... :/

 

Design

Har fixat lite nytt, ska kolla om jag kan ändra bilderna när jag har lagt upp bilder från systemisen på datorn (är på en data där jag inte kan göra det just nu) men jag ska försöka göra det någongång nästa vecka!

Sjukling

Gammal bild från i våras när jag pluggade.
Xperia x8.
 

Förlåt för att bloggen fick stå tom igår. Men jag var sjuk, usch och fy. 
På morgonen mådde jag som vanligt, men sen när jag red så kändes det som om jag skulle spy varje steg hästen tog. Sen när jag kom hem var jag så trött så att jag la mig och sov i en timma. Sen var jag matt, illamående, hade ingen aptit alls, huvudvärk och lite feber. Men idag är jag nästan helt frisk, är lite matt och har inte samma stora aptit som jag brukar haha. Så idag så tar jag det lugnt :)
 

@you-may-say-im-a-dreamer-but

OKEJ, NU FÖLJER ALLA MIG PÅ TUMBLR!
WWW.YOU-MAY-SAY-IM-A-DREAMER-BUT.TUMBLR.COM
FÖLJER TILLBAKA! :D

 
 

I say I hate you, we break up, you call me, I love you

FREDAG!!!

Idag är det fredag, wohoo!! Jätte härligt med helg, har jääätte mycket i skolan nu som inte gillas så mycket. 
Idag åkte iaf jag, helena och saga in till stan och kollade omkring lite i sveriges höstväder. Köpte bara Skittles på Americano, världens godaste godis :)~ 
Just nu sitter jag iaf hemma vid datan och ska snart börja skriva lite SO, kul fredags kväll liksom... Menmen ;) 

13/9

Godagens!

Idag så har dagen spenderats i skolan, inte så farligt, torsdagar är rätt så lugna. Men när jag kom hem så väntade en massa läxor, så nu är jag klar med tyskan, svenskan, nästan hela matten och har läst några sidor biologi. Ska strax göra engelskan också, mycket på gång!

Im falling for your eyes but they dont know me yet

Halloj!

Först och främst vill jag bara säga HEJ! Kom hem från Portugal igår, och gud vad härligt det var där, saknar det redan. Jag har även knäppt hundratals bilder som jag längtar med att få dela med mig, så dom ska upp på datan någon dag i veckan, sen måste jag rensa lite och sen måste vissa redigeras, sen lägger jag upp bilder. Tänker lägga upp dag för dag, typ skriva vad jag gjorde den dagen och sen lägga upp bilder som jag tog den dagen. Sounds good? 
 
Idag så var det ju iallafall tillbaka till skolan, lite trist känns det ju, har fått en massa läxor slängda över mig. Men det var kul att träffa mina fina vänner :) Efter skolan idag så kom Saga och Helena hem till mig, vi pluggade lite och hade almänt kul.
Ni får nöja er med weheartit så länge

Hoje vou a Portugal


Rubriken är på portugisiska, har lärt mig lite :) Jag har egentligen bara tagit från google översätt
 

IDAG SKA JAG TILL PORTUGAL!!!! 
Woo är så himla taggad!!! Som ni kanske har märkt så älskar jag att resa och jag har aldrig varit i portugal förut, så det är bara att pricka av från min "lista" ;) Vi åker hemifrån halv ett, och innan dess måste jag packa, packade lite igår kväll men inte allt så det måste jag fortsätta med.
VI SES NÄSTA VECKA!!

Portugal

På onsdag åker jag till Portugal (eller, ja det är ca 95% bestämt) för att fira min mamma som fyller 50 på lördag. Så då blir det ingen bloggning. Och ja, kameran hänger med så att jag förhoppningsvis kan knäppa många fina bilder, har ju haft världens bildbrist här på sistonde.






Jag är med!

Första september

Halloj!
Förlåt för dålig bloggning under de senaste dagarna, har inte haft något att skriva om. Lite tråkigt om jag skriver typ "idag var jag i skolan och nu äter jag en banan", nästan bättre utan några inlägg då, hihi. Menmen, idag så var jag och red och va med helena. Och eftersom det har varit ett sånt typiskt höstväder så har vi varit i våran onepieces och myst innomhus ^^ Känns lite som om jag kommer att få en förkylning snart också, har haft ont i halsen under några dagar veckan plus att jag har blivit snuvig och hostig. Aja, får hoppas att inte bli sjuk, har inte råd att bli sjuk nu! 
Vill också ta tillfället att gratta min lille kissekatt idag, nu är han en liten sexåring! Och ja, han har blivit bortskämd med en massa godis och lyxmat, haha... Lille tjockisen.

lliisass

Vardag - Häst - Foto

RSS 2.0