2st svar på tal

 
 
1.
2. Twitter (den som gör twitcamen länkar) eller om du har missat den på youtube :)
 
 

Shopping med mamma

Idag har jag och mamma shoppat lite :) Köpte ett par mintgröna shorts, ett lila/mintgrönt randigt linne och några strumpor från cubus. Rosa tygskor från Din sko. Och deo + clearasil pads från Ö&B. Är riktigt nöjd med allt! :D Kanske visar bilder sen. Antagligen inte... 
Btw. Idag la jag märke till att jag har fått den nya uppgraderingen av blogg.se Än så länge tycker jag att den är bra, och mycket snyggare. Fast väldigt seg när man ska ladda upp bilder... :/

Hemma i civilisationen

Hej!

Igår kom jag hem. Det har varit en urmysig vecka även fast ca 70% av dagarna var dåligt väder... Svensk sommar med andra ord ;) Imorrn drar jag iväg på ridläger, aaaah! Minns hur mycket jag grät när jag åkte hem förra året och hur mina föräldrar tröstade mig med att säga "det är bara ett år kvar nu". Det är sjukt och jag har längtat som attan!
 

Bilder som får mig att skratta

Midsommar

Hej! Idag åker jag, mamma, pappa och helena iväg med vår mysiga lilla båt för att vara borta i en vecka! Kommer bli sjukt kul, har aldrig haft med en kompis förut :D
Har packat till det idag, mycket böcker. Haha.
Har sätt på glee med min mamma idag också (jag vet, min mamma är super hardcore som ser på glee), fick säsong 2 igår! kommer sakna den medans jag är borta. Haha, nej men skulle vilja ha typ en tv och en dvd med mig... :O
Glad midsommar föresten!

@Helena

Hejhopp! Är hos helena nu, och ja, hon fick med mig på en joggingrunda. Dog lite menmen... Just nu ser vi på glee, love! Tänkte bara ge lite update så kanske vi ses ikväll :)

Fat, single and ready for a pringle

Godmorgon! Jag vaknade för ca en timme sen. Idag är planerna att va med helena, hon föreslog en joggingrunda... Jag tror jag skippar den, har verkligen ingen energi + lust :P Så är livet för en tjockis. Haha, så det passar in på mitt nya motto, fat, single and ready for a pringle.

Olly Murs

För lite mer än en vecka sen så började jag lyssna på Olly Murs. Jag har ganska länge vetat vem han är, men jag har aldrig lyssnat på hans musik. Men när jag väl började, jag är fast! Han har en underbar röst och super bra låtar som gör att man blir glad, älskar sånt!
Mina favorit låtar:

Nytt (igen)

Jag tröttnade på den andra designen eftersom om man skrev en lång rubrik så åkte den ner till där man skriver själva inläget vilket var himla irriterande. Så jag tog den här från designadinblogg.se, himla fin och somrig tycker jag. Får se om jag ändrar bilderna, tror inte det. Dom var himla fina!
Hiss/Diss?

Därför är jag rädd för att sova

Man missar tre twitcams!!!

Sommarlovet än så länge

Hej!♥ Jag har varit lite off, men ni får vara lite schyssta och förlåta mig. Jag ska inte ljuga, jag har suttit framför datan men min blogglust har inte varit på topp... Men iaf, än så länge har sommarlovet varit toppen!
Idag har jag varit hemma, och tagit fästingspruta. Nu behöver jag inte ta på typ 5 år, skönt. Fast jag är inte så spruträdd, faktiskt. Det sticker till men annars gör det inte ont. Hahaaha, vill ni veta världens pinsamaste sak som hände innan sprutan? Dom på vårdscentralen frågade efter mina fyra sista siffror. Och jag var där med min pappa och storebror, och ingen visste. Så jag fick ringa mamma (mamma vet allt!) som kunde dom direkt i huvudet. Hon som jobbade där trodde nog vi var en helt retarded familj. Fast det är vi ju! ;)
På tal om ingenting. HELENA SE HIT! Jag beställde glee igår, just wanted to mention dat :P Ingen mer avundsjuka inte :D
Ikväll ska vi fira min storebror som fyller år på lördag, fast på fredag åker han till england med sina kompisar för att gå på en konsert med bruce springsteen tror jag... Och på fredag åker min familj + helena och seglar i en vecka. AWESOME!
Förlåt, långt inlägg...
Åh juste! Jag har läst på flera bloggar att blogg.se har fått utseende och fått nya funktioner. Men inte för mig? Haha, diskriminering.

Busy doing nothing

Halloj! Whats up? Med mig är det inte så bra, har fett ont i magen (mensverk tror jag, vilket är skumt eftersom jag brukar få det innan min mens) och är grymt trött. Även om jag sov i typ 10-9 timmar inatt. Usch usch.
Idag ska jag typ mysa lite framför glee/how i met your mother, måste också köpa födelsedags present till min storebror.

Bilder från någon dag i maj


Foton av antingen mig, helena eller emma.
Redigering av mig.

16 Juni

Hej! Har ni kollat ut genom fönstret idag? Det har jag, och i stockholm regnar det... Inte nu men det kommer en regnskur då och då. Vet ni vad det betyder? MYSDAG! Haha, ska typ se på glee/how i met your mother hela dagen har jag bestämt, mys!
Innan jag tog mig friheten och satte mig vid datorn har jag varit duktig och städat mitt rum och damsugit övervåningen + källaren. Är man ett underbarn så är man :)

Bra start på lovet!

Hej på er! Har haft ett grymt sommarlov än så länge :P Igår kom ju helena och emma hem till mig. Vi såg på en massa vänner, åt tacos, åt b&j och flummade en massa. Härligt! :D Dom gick hem för ett tag sen, och sen dess har jag sett på glee. Kärlek♥ Blev helt trött då och höll på att somna framför tvn då... Hehe... 
Det var bara lite update, ses kanske senare ikväll! :)

SOMMARLOV

Ååh, jag har inte riktigt fattat det än, det är sommarlov! Helt sjukt ju! Åhh vad härligt, som jag har längtat.
Det känns som om det var igår det snöade. Fast det var ju iochförsig inte så länge sen.
Jag vaknade faktiskt åtta idag, det tar ett tag innan min kropp fattar att det är sommarlov tror jag ;)
Första sommarlovsdagen blir grym. Vid ett kommer emma och helena hit, sen så ska vi ha Vänner-maraton, äta tacos, ben&jerry osv. Love it!
Det kanske inte blir så mycket bloggning under sommarlovet, men jag kikar in när jag har tid :)

Från sommar 2011

Godermorgon

Godmorgon! Det är så grymt skönt att alla "vanliga" skoldagar är över! Idag ska vi typ hålla på med alkohol och droger osv. Förhoppningsvis kan det bli intressant.

Gleeks

Det ända jag och helena har gjort i helgen är att se på glee. Plus att sova och äta då... :P Love it! Vi såg klart på nästan hela andra säsongen, ska börja se om första tror jag också, perfekt för regninga sommarlovs dagar! :D
Fast idag så gick jag, helena, hanna och ida och badade lite faktist. svinkallt. Brukar inte vara en badkruka men idag var jag det, haha. Fast jag doppade mig till axlarna faktiskt.
Här badade vi!

Hanna och Ida♥

Hahahaha va söt♥

Det här vad jag gör när jag får tråkigt

Allt är från HM

All by myself, you know I'll never change

Hej! Kom hem från skolan för inte så länge sen, slutade lite tidigare eftersom min lärares datorn typ låste sig så att vi inte kunde se klart på filmen, lite surt eftersom filmen var rätt så bra och jag vill se klart den :/ Men men!
Dagen har iaf varit väldigt lugn, har proppat i mig en massa ballerinakakor också, haha :3
Min katt är lite annorlunda, haha

Hallihallå

Idag och igår

Förlåt för 0 bloggning igår, hade inte tid! Va med Saga och Helena i liljeholmen/stan, och sen kom saga hem till mig. Vi såg på yt klipp och flummade en massa höhö...

Kom hem från skolan för ett litet tag sen, gjorde nyss en smoothie! Haha, standard... Lite senare ska jag till gymmet med mamma, och imorrn är det "riktiga" skoldagen, awesomee!! :D

Fangirling to da top

Den kommer ut den 12 Juni, om en vecka alltså!!

Happy moment

Hello everybody! Är grymt glad just nu. 1: Hade mitt NO prov idag (och ja, det kändes bra för alla som undrar dvs ingen), så nu är det över :D 2: Det är ju nationaldag imorrn så alla är lediga! 3: Det är skolavslutning om bara en vecka + en dag! 4: Fick omdömena för sjuan idag. Är gryymt nöjd, fick mycket bättre än förväntat! 9 i hög grad, 5 i ja och 0 i osäkert! Skryter som en apa, vet. Så till min storebror: Du är inte familjens ända smarta barn längre! :D

Om lite mindre än en månad...

Friends are like potatoes, you eat them, they die




Först och främst vill jag bara säga förlåt för mina ointressanta inlägg som typ bara om att jag ska plugga till mitt NO prov... Läste några av mina inlägg igår och jag kan knappt fatta att jag enns har några läsare... Ska försöka skriva mer intressant, fast mitt liv är rätt så ointressant så det blir rätt så svårt, haha :)
Har bestämmt att jag får sitta vid datan till 17.00, sen måste jag plugga... till mitt NOprov, förlåt!!

Måndag den 4/6

Vaknade för ett litet tag sen, sista veckan i skolan nu (med vanliga lektioner)! Love it.
Idag ska jag nog hem och plugga till mitt NO prov, det är typ det ända jag skriver om? NO prov, NO prov, NO prov... Förlåt... :P

Saknar dig finaste Falköga♥

Även om du var lat och lite sur ibland så är du den finaste häst jag har träffat och jag saknar dig så♥ Hoppas du har det bra som penisonär och njuter till fullo♥

Gonna go to Ica and buy some sweetpotatoes

Lugn dag

Halloj!
Vaknade vid 10 imorrse, åt frukost och lite sånt. Sen vid halv tolv åkte jag och mamma till stallet för att jobba i caféterian med några andra från min ridgrupp. Det var väldigt, väldigt lugnt. Det kom typ aldrig kunder, eller jo såklart det gjorde men inte så många. Men det var rätt så mysigt att bara stå där och kolla ut på hästarna i hagen och filosofera... Haha. Nej men vi kollade när dom släpte ut ponnysarna i hagen, så söta!
Resten av dagen ska jag typ chilla och plugga lite NO :)

Sommar kläder

Ovanifrån från vänster: Forever21 - Hollister - HM - New Yorker - HM

En massa bilder

Credit: We♥it

Everyday im studying

Har pluggat/städat mitt rum grymt länge nu... Med flera pauser av yt klipp men ändå, är helt död och grymt uttråkad, så jag förtjänar lite dator tid :)
Idag så är det ju ett sånt där typiskt mysväder så snart hade jag tänkt bädda ner mig i soffan och se på en massa how i met your mother. Älskar det, måste köpa fler säsonger. Har snart sett klart på hela jag har nu :/
Kanske kommer med ett till inlägg sen, det beror på om jag har tillräckligt med fantasi.

Dagens ridpass

Valde ju först, och Arabella gick inte med så jag valde Symfo igen!
Vi hade dressyr och övade på tempoväxlingar i alla tre gångarterna. I skritten lydde han och var jätte duktig. I traven var han jätte fin när vi skulle trava på snabbt, men när vi skulle ta korta steg slängde han mycket med huvudet och tryckte sig in mot mitten hela tiden. I galoppen började han bocka lite, hihi, vet inte om det var för att han var pigg eller sur. Och klantiga jag hamnade på något konstigt sätt med lillfingret (jag ramlade inte av, det var i sadeln jag hamnade på ett konstigt sätt) så jag har typ stukat lillfingret. Det gör ont och är lite svullet, hur sjutton lyckas man?
Men iaf, resten av lektionen var han jätte duktig. Fina pållen♥
Imorrn ska jag till stallet igen för att stå i caféterian, myspys :)

Goooodmorgoooon

Idag ska jag rida, wiho! Och nästa vecka är det sista gången... :/ Tänkte bara slänga in ett litet inlägg nu när jag har lite tid. Senare idag ska jag nog bara chilla och plugga NO, fick höggrad i Kemi förra terminen och vill hemskt gärna behålla det. (Fast hon har redan skrivit omdömena...)

Svar



Svar: Jag gjorde det i picasa :) (ett program man laddar ner, sök bara på picasa på google)

I ♥ Great Brittian's flag

Collage by me
Bilder: Google, Fokiwa, Berska, We♥it

Love will scare your makeup

Hej!
Imorse så blev jag väckt av min blöta kisse som tydligen hade bestämt sig för att ta en morgonpromenad i regnet? Haha, inte särskillt mysigt precis. Jag tycker faktsiskt att det är rätt så mysigt med regn. Efter en solig vecka så känns det bäst med regn, ibland kan jag bli på skitdåligt humör när det är varmt och soligt ute, har ingen aning varför.
Men iaf, efter skolan så drog helena, emma och saga hem till mig. På vägen hem så köpte vi lite corny big, och jag köpte en munk också, höhö. Så gick det med att vara nyttig. Men vi har kollat på en massa klipp på yt och en massa annat flum...
Dom gick hem för inte så länge sen så ikväll ska jag bara chilla. Har ju ridning imorrn :) Väljer först, wiho! Ska välja Arabella då, det kommer nog bli sista gången jag rider henne på hela terminen eftersom jag är sist lektionen efter det...

lliisass

Vardag - Häst - Foto

RSS 2.0