Lite onödig uppdate

Kom på att jag kan blogga genom mobilen som den smartskalle jag är ;) Idag har vi inte gjort nåt pga det dåliga vädret. Förhoppningsvis blir det fint väder så vi kan bada :)

Do you ever feel like a plasticbag drifting trough the wind, wanting to start again

 

Tråklista

Favorit...

Mat: Någonting med pasta
Dryck: Fanta/mjölk
Klädbutik: HM/Cubus
Skolämne: Bild
Artist: One Direction, Ed Sheeran, Cher Lloyd och Olly Murs
Frukt: Äpple/Apelsin
Bär: Jordgubbar
Grönsak: Ärtor
Land: England/Irland :3
Stad: London/New York
Tv-program: Glee!
Film: Hmm... Remember me
 
This or that

Morgon/Kväll
Lunch/Frukost
Klänning/Jumpsuit
Tv6/Tv3
Familyguy/Simpsons
Osminkad/Sminkad
Nikon/Canon
Sola/Bada
Julafton/Födelsedag
Hamburgare/Pizza
Drama/Komedi
Vinter/Sommar
Se på tv/Se på film
 
 

Long time no see

Hejhopp!
Förlåt för den dåliga uppdateringen under helgen... Har varit med saga hela tiden, sett på en massa glee osv. Hade inte tid att sätta mig vid datan ^^
Idag ska jag ta det lugnt/städa eftersom en kompis från allingsås kommer till mig runt fem och hon ska va här hela veckan. Ska bli grymt kul, har inte sett henne sen förra sommarn!
Sen på söndag ska jag iväg till gotland och vara där till onsdag eller torsdag, minns inte riktigt hehe...

Im walkin on sunshine, wooohaaaaa

Har den låten på hjärnan av någon konstig anledning, fast det stämmer ju faktiskt. Det är himla soligt ute.
Morgonen började bra, gjorde en smoothie och oboy mackor och satte mig ute i solen en liten stund, men sen blev det tråkigt så jag gick in. Haha, det är så tråkigt att sola. Men ska nog ut och läsa lite senare.
 

Min lille prins♥

Fotograf: Jag     Kamera: Nikon D1300    Tagna: 20/7-2012

Happy happy

Vår tv har varit jätte konstig sen i juni, ibland har man inte kunnat se på den och ibland så har den varit jätte hackig. Men pappa sa nyss att det hade varit några tvgubbar hos oss idag och höjt vår antenn lite så nu fungerar tvn super bra! Åh vad bra det känns, haha :) 

I never knew what I wanted, 'til I looked into your eyes

Hejhej, tänkte ge er lite uppdatering i sommarvärmen. Det har varit väldigt varmt idag, fast himlen var helt vit och det var himla kvavt så det var kanske inte så mysigt när man tänker efter. 
Idag/igår har iaf spenderats med helena och saga. Igår åkte vi till biblan (hehe) sen kollade vi i några affärer, fast det ända jag fick med mig hem va godis... Sov hos helena sen, sen idag har vi sett på glee och gått ut och lunchat på en sushi bar. Fast jag gillar inte sushi så jag köpte kyckling med cashewnötter. Super gott kan jag bara säga. 
Idag kommer mammas kompis och hennes son, så måste väl vara lite social suck.  Men det blir nog lika mycket uppdatering som vanligt!
Är inne på datorn där jag inte har några bra bilder så ni får nöja er med we♥it.

Bilder från helgen

Fotograf: Jag/Helena   Kamera: Nikon D1300

Bibliotkek

Godmorgon! Sitter och dricker oboy medans jag ser på fairly odd parents, haha kärlek!
Idag ska jag och Helena iväg till biblioteket... Haha det låter as töntigt, men ja, vi ska till biblioteket och låna böcker och sånt. Älskar att läsa :)

Pyjamas dag

Har verkligen inte gjort ett skvatt idag, eller asså jag damsög men annars har jag bara suttit framför tvn/datan. Och pyjamasen har varit på hela dan, har inte borstat tänderna, borstat håret eller något. Jätte härligt att ha en sån dag, verkligen att bara ta det lugnt. Jag har inte enns gått ut, jag har bara suttit lite på uteplatsen och gosat med min kisse...

Carlings

Röda ridbyxor

Det är så grymt snyggt med röda ridbyxor, verkligen. Det ska verkligen inskaffas till hösten, så grymt coolt!

Måndag

Först vill jag bara skriva förlåt för att jag inte har bloggat något under helgen, det ända jag kan säga är att jag och helena var väldigt upptagna med att se på glee. Vi fotade även lite, bilder kommer senare idag (tror jag).
Idag måste jag städa, yey... Mammas kompis och hennes son ska komma till oss och sova några nätter här. Och då måste jag städa en massa .____.

Resfeber

Jag är en resegalning som älskar att resa omkring runt i världen. Det är tur att min familj är likadan, för när min mamma och pappa va typ 23 eller något så jobbade dom på ett kryssningsfartyg som åkte runt i hela vida världen, så dom har varit på många ställen i världen. Vilket är skönt när vi reser så att vi inte är helt lost. Även fast det var typ 25  år sen dom jobbade där 
Min familj försöker resa en "stor" resa en gång per år, som i år ska vi till afrika, 2011 var vi i London och 2010 var vi i New york. I september ska vi kanske till portugal eftersom mamma har vunnit två nätter på ett femstjärnigt hotell där. Oh shit vad härligt! En av sakerna jag ska göra innan jag dör är att vara i varje världsdel (förutom antarktis eftersom man typ inte kan resa dit.) Än så länge har jag varit i Asien och Nordamerika (och Europa såklart). 

HV polo

Är det bara jag eller har HV polo dom snyggaste ridgrejerna? Jag är en stolt ägare över ett par HV polo ridstrumpor, haha... Men här är lite från vår/sommar kollektionen som är döösnyggt.
 

Sådär ja!

Nu har jag äntligen hittat en fin, åh vad jag älskar designadinblogg.se dom har så grymt snygga och dom är lätta att sätta dit. Nu får vill väl hoppas att jag håller mig nöjd ett tag :)

Nej usch...

Kollade nyss lite på den nya designen, och nej när jag tänker efter blev jag inte alls nöjd. Förlåt... Då var det bara att kolla efter ny på designadinblogg.se... Jag suger på att göra egna designer

Mornin

Vaknade faktiskt tidigt idag, kvart över nio. Fast jag gick och la mig tidigt. Träningen tog alla krafter, hehe. Idag är planerna att typ bara vara hemma och kanske fota lite. Det är så kul, älskar det! Ska till afrika i vinter och då ska vi ta med den och köpa ett nytt objektiv. Åååh längtar!!
Föresten, förlåt för att jag aldrig svarar på komentarer. Nu på nya blogg.se kan man ju svara på komentarerna direkt, vilket är skönt. Ibland så svarar jag i ett inlägg men oftast kommer jag nog svara på den nya funktionen.
Och just det! Jag har fått ett par nya läsare, så vad tycker ni att jag ska blogga om? Mer vardag, ridning, foton? Det är bara att lämna en kommentar!
Hoppas ni stannar :)

The typical hästmänniskan

Jag måste bara tipsa om facebook sidan The typical hästmänniskan, haha den är verkligen grymt rolig!
 

En liten sak jag fick av mamma när hon var i Italien

Det är en jätte söt katt kalender! Visserligen är den på italienska, vilket jag inte kan ett skvatt av. Men jag får nöja mig med att kolla på dom söta katt illustrationerna, vilket inte gör mig nåt ;)
 

Voila!

Pga tristess tänkte jag fixa en ny design osv. Eller ja, fixa och fixa. Jag tog en gratis från designadinblogg.se, dom har grymt fina och stilrena. Precis som den här. Inte så märkvärdig egentligen men jag gillar den!
Vad tycker ni? Hiss/Diss?

Fail

Försökte ändra headern/designen men det blev helt fel och ser skitfult ut. Ska försöka fixa det nu!

Sommarregn

Fotograf: Jag   På bilderna: Sommarregn   Kamera: Nikon D3100
 

Torsdagen den 19/7

Godmorgon! Så idag är det torsdag, jag behövde faktiskt kolla på kalendern för att vara helt säker. Är sjukt dålig på att komma ihåg vilken dag det är när jag är ledig. Haha, men jag tror nog inte att jag är ensam faktiskt! Idag ska jag nog ta ut kameran och fota lite, har ju världens bildbrist så det blir nog super. Senare idag vid 18 ska jag till gymmet. Har inte varit där under hela sommaren, så jag kommer nog att dö ganska rejält. Och jag är inte särskillt sugen... Haha, men träningslusten kommer förhoppningsvis tillbaka efter. För känslan man får efter man har gymmat är ju den bästa! Då ska jag och mamma belöna oss med äggmackor och glee. Haha.
När vi var på ett museum i london. Det var pisstråkigt så jag satt och höll på med min mobil hela tiden, hehe...
 
 

Little Mix

 
 

Drömma kan man ju alltid

Frejas landställe

Förlåt för apdåig uppdatering, men i måndags bestämde jag, helena, ida och freja lite spontant att vi skulle till frejas landställe! Så vi åkte dit i måndags och kom hem idag. Åh vad mysigt det va! Bad hela tiden typ? Men det var jätte härligt och förvånansvärt varmt i vattnet. Och igår åkte vi en sån där liten båt som sitter fast i en motorbåt. Frejas pappa körde motorbåten, och det var askul! Fast vår lilla båt typ välte hela tiden, haha. Men nu är jag hemma och nu väntas mysiga dagar framför mig.
Gammal bild från maj. Har världens bildbrist just nu, ska nog ta ut systemisen imorrn och knäppa några bilder!

För första gången någonsin...

DAGENS OUTFIT BILD!
Linne - HM - Shorts - Cubus - Skärp - Gina Tricot
 
Och ja, jag vet, kvalitén suger, webcamen är rätt så gammal... Men jag hittade den nyss och knäppte några bilder, haha.
 
 
 

Gud vad snygga!

Finns på http://www.horsemeup.se.
 

Åh vad jag saknar ridningen♥

(Nu kommer några bilder från ridlägret 2011, har inga från när jag rider på ridskolan. Har inga sånna...)
Den här bilden är från ridlägret i år. Ser ni mig? Jag är den som går där i vattnet, och det är min hästs rumpa man ser... :P

Plans of today

Idag ska jag, helena och ida gå och bada. Jag har inte träffat ida sen skolavslutningen så det blir kul! Har inget mer att skriva nu, så aa...

Life of two gleeks

Jag har märkt att det ända jag och helena gör är att se på glee. Vi gjorde det hela dagen igår, hela dagen idag. Jag lovar att jag har sett vissa avsnitt minst tio gånger, men man tröttnar inte! Kärlek kärlek. Längtar tills tredje säsongen kommer ut på dvd! 

Fina människor

Så fuck it solen sken

Idag vid 13 kommer helena hit, vi ska antagligen se på glee (haha ;) ) sen sover hon hos mig, mysigt värre :3
Äter frukost just nu, värdlens godaste vaniljfil. Nomnom.
2011s första dopp för mig (och kanske helena). Och ja, jag är så badass och hoppar i :D

Dagen avrundas med lite glee

Tike♥

Inspiration

Fredag den 13:e

Vaknade för typ en timme sedan, sen dess har jag lyssnat på glee och sett på lite 1D/Glee intervjuver osv. Skön start på morgonen! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ska kanske vara med helena och saga igen, annars ska jag typ bara vara hemma. Skulle behöva städa mitt rum, och packa upp väskan från ridlägret...
Vill jätte gärna gå ut och käppa några bilder med systemisen men mamma tog med den italien (hon är där med sin kompis och vandrar denna vecka) :/
Härlig bild från we♥it

I know its hard to remember the people we used be

Denna dagen har spenderats med helena och saga. Det började med att jag och helena mötte upp saga, sen gick vi ner till vattnet och badade ett tag. Gud så skönt det var! Sen gick vi hem till mig och bänkade oss framför glee och såg många, många avsnitt. Dom gick hem för ett litet tag sen, och nu ska jag surfa runt lite på datan och sen bänka mig framför glee jag med, fast med en kopp oboy som sällskap istället för vänner :) 

All day, all night..

Kom till Helena runt 12 idag, sen dess har vi sett på glee, gått och köpt kinapuffar, träffade saga, såg på glee, åt middag, såg på glee osv. Kan inte få nog av den serien! Imorrn kommer saga till helena och ännu mer glee är planerat, härligt!
En lite halvt charmig bild på mig och helena från förra året. Holy mama jag ser ut som en morot...

Onsdag 11/7

Det är onsdag idag va?
 

Idag vid 12 tiden ska jag till skinkan och sova där, mysigt mysigt. Vi ska se på glee!! :D Har missat det några onsdagar i rad så det ska bli trevligt att se igen :) (Fast jag såg på andra/första säsongen igår och på måndag)
Duschade igår, och flätade håret, så förhoppningsvis har jag fått lockigt hår... Det är så fint. Mitt halvvågiga hår är så tråkigt.
Sånt hår skulle jag vilja ha, naturligt. Och färgen är skitcool också!

Tumblr



Jag har länge varit beronende av denna sida, och jag är nog inte ensam om det. Det är en hemsida där man lägger upp bilder/gifs, repostar, följer osv. Mitt tips är att skaffa er en användare, men jag varnar er... Man fasnar lätt och blir helt beronde! Haha, jag brukar sitta och skratta åt vissa bilder/gifs så att jag typ kissar på mig... :O
Några av mina favorit tumblrs: 
http://glee-quirks.tumblr.com/
http://1directioncutefacts.tumblr.com/
 http://teenagerposts.tumblr.com/
 http://lol-sotrue.tumblr.com/
 http://so-relatable.tumblr.com/
 http://1-d-memes.tumblr.com/
 http://fuckyeahglee.tumblr.com/
 
Följ mig gärna :D http://potatoofnialler.tumblr.com/
 
 
När jag ändå håller på kan jag tipsa om twitter, jag har två användare. En för att följa kändisar och en för att tweeta och följa andra människor. Följ mig på http://twitter.com/ohthose1deyes Jag följer tillbaka om du frågar! 

I gotta find my way back to summer paradise

Hallå i stugan!

Kom hem från frisören för typ en halv timme sen. Toppade lite så nu känner jag mig himla fräsch. Ska duscha med hårinpackning osv ikväll, kan behövas efter ridlägret :P 
Ska strax köra lite sims, det va länge sen... :D
Haha, bara jag som hatar när någon skriver som svar i ett sms? 

Helena ♥

 

Ridläger 2012 <3

Kom hem från det igår, eller idag kanske jag ska säga. Vi fick punka på bilen så vi fick byta till ett däck som inte klarade av att man körde mer än 80 km/h så vi kom hem halv två typ... Fast vaknade ändå runt 10 idag :) 
Årets ridläger har varit helt underbart, fick en häst som heter Toppur (det betyder Pannlugg på islänska) som var en 10 årig valack. Han var nog den finaste häst jag har ridit. Han var rädd för väldigt mycket, och jag fick följa med på en liten skentur i paddocken. Han kan inte hjälpa det, när hästar blir rädda så springer dom, så är det bara. Han var jätte gosig och älskade när man höll på att klia honom i ansiktet. Jag saknar honom så :'( ♥ Dom sa att dom inte skulle sälja honom, men det sa dom om Freisting som jag hade förra året också, och hon blev såld. Så jag får hoppas på det bästa, för jag vill så gärna sitta på hans rygg igen ♥ 
Det var ganska få på ridlägret i år, 13 st. 5 st färre än förra året, vilket var mysigt. Fick flera nya vänner som är hur fina som helst. 
Nu är det bara att vänta tills nästa sommar...
Toppur♥
Från vänster: Rodi, Ida, Kveikja, Toppur, Jag. Jag vet att jag ser smällfet ut på bilden, så vill inte ha någon elak komentar igen!
Dräktiga Polly ♥
En veckas gammalt föl och hans mamma ♥
Hästarna betade fritt på en strand ef'ter att vi hade badat med dom. Och ja, jag gled av hästen i vattnet precis som förra året... :P
 

lliisass

Vardag - Häst - Foto

RSS 2.0