Hemma i civilisationen

Hej!

Igår kom jag hem. Det har varit en urmysig vecka även fast ca 70% av dagarna var dåligt väder... Svensk sommar med andra ord ;) Imorrn drar jag iväg på ridläger, aaaah! Minns hur mycket jag grät när jag åkte hem förra året och hur mina föräldrar tröstade mig med att säga "det är bara ett år kvar nu". Det är sjukt och jag har längtat som attan!
 


Kommentarer
Anonym

Du är ful och fet och ser ut som en häxa med din stora näsa

2012-06-30 @ 19:25:29
Helena

Som om du skulle vara snyggare då eller? Tror knappast det, för hur snyggt är det att sitta och kommentera anonymt. Det kallas för nätmobbing ditt äckliga avfall. Även fast jag inte ser dig så förstår jag att du är ful som stryk, och du är ju bara avundsjuk för att du ser värre ut än ett ruttet, mögligt äpple. Så ta din hemska personlighet och utseende och stick härifrån. Och föresten, har du hört talas om IP-nummer? Det har jag, och vet du en sak? Man kan spåra det. Det var allt för mig, hoppas du lyckas förbättra din äckliga personlighet.

2012-06-30 @ 21:36:43
URL: http://nogg.se/truegleek
Helena

Du fattar väl att man kan kolla upp ip-nummer? Så nu vet jag var du bor, synd för dig att din "anonyma kommentar" misslyckades totalt... Och föresten, hur ofta rider häxor på hästar i pumashorts? Inte så snabbtänkt eller?

2012-06-30 @ 21:44:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lliisass

Vardag - Häst - Foto

RSS 2.0