Kiss me

 

weheartit












Caspar Lee

Caspar Lee är en en 18 årig kille från Sydafrika, som lägger upp dom roligaste videorna! oj det där lät som reklam Han är rolig, hans videor är klockrena och han är jätte snygg, hehe *.* 
 

5

1. Jag skulle aldrig kunna bli en skådespelare eftersom jag bara skulle börja skratta i dramatiska scener.
2. Jag älskar ränder på tröjor/linnen. Ni skulle se i min garderob, massa randigt haha.
3. Jag är väldigt blyg när man först träffar mig, men sen när man lär känna mig bättre så är jag helt galen. :P
4. Jag älskar solglasögon, har ett par rosa som jag köpte i spanien som jag har använt jätte mycket i somras, även om det inte har varit särskillt soligt ;)
5. Vissa dagar kan jag vakna på helt fel sida och vara sur och gnällig hela dagen...

Mondayyyy

Hejhopp! Idag var det första riktiga måndagen, och hela riktiga skolveckan kommer nu också. Det var rätt så nice idag, schemat är inte så hemskt, fast aa vänta ett par dagar så kommer jag gnälla som en barnrumpa... Skypade nyss med freja, saknar henne så enormt! Men sen behövde hon gå och lägga sig, lite tidsskillnad... Men det var trevligt, fick reda på lite färskt skvaller, haha ;) 
Gammal skum mobilbild, haha...

You might say that Im a dreamer, but Im not the only one

Holla!
Idag har det varit typsikt höstväder ute, grått och regningt. Lite mysigt faktiskt. Så idag har jag inte gjort mycket alls, härligt. Sånna dagar är bäst! 
Just nu lyssnar jag iaf på musik, kollar på tumblr och laddar upp inför kommande skolveckan. Är rätt så taggad. Men om en månad kommer jag hata skolan. 

Im over the moon and I wont come down.

Ridningen.
 
Red idag, fick en söt och jätte fin valack Capitano utvald till mig. Det var första gången jag red honom, och vi hade markarbete utomhus. Han var jätte fin och mysig. Jätte härlig trav och galopp. Fast lite lat kanske eftersom han inte ville fatta galopp efter jag hade travhoppat ett hinder ;) Men det gör inget, jag gillar att rida hästar som är lite på latsidan mer än hästar som man knappt kan få stopp på. Så kort och gott. Han var jätte fin! 
 
Dagen.

Efter ridningen kom helena hem till mig. Vi såg på glee the concert movie, gjorde pankakor, tog en prommis och sen vanliga glee-avsnitt. Och väldigt mycket flumm ;P

Chokla' gör mig gla'

Idag var det ju första skoldan, den var rätt så chill. Varje fredag är så så det är himla nice! :) Köpte med mig lite choklad på vägen hem, mihihi ^-^ Men den är faktist fredag och då måste man ju fira lite. Ser iaf få family guy, nu, skojskoj.
När jag, freja och helena jobbade på bageriet

Åttan

Såå, började ju åttan idag. Det var kul att träffa några människor som jag knappt sett under sommarlovet. Men det var inte så kul att träffa mina lärare. Vi fick även scheman och fick reda på lite information och så. Är rätt så nöjd med schemat, fler sovmornar än det va i sjuan men längre dagar... Aja, det verkar rätt så nice ändå! 
Får ju betyg nu i åttan också. Usch, det käns pissläskigt. Som om jag kommer få F i alla ämnen typ... Men förhoppningsvis får jag inte det ;) 
Haha, så sant. Så att sammanfatta detta skumma inlägg: Jag tänker satsa på skolan så jag slipper jobba på mcdonalds!

Tisdagen den 21/9

Från seglingssemsesster. Nikon D3100

Godmorgon! Ställde klockan på åtta idag, tidigt men jag klarade det! Och imorrn när skolan börjar blir det halv åtta... :S Men har lite blandade känslor inför skolan, vill men ändå inte. Ska ju börja på betyg nu också, usch, är livrädd... Men det kommer nog gå super! eller?
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska va med helena. Måste städa mitt rum också, lovade mamma att göra det...

Just girly things

We will never grow up, we just wanna get down

Hoj! Idag har dagen spenderats med helena och saga som jag skrev tidigare. Vi cyklade till skärholmen, va på biblan och i några andra affärer. Men köpte inget, ska köpa glee säsong tre och då måste man ha pengar förstår ni! Menmen, vi gick till saga sen, körde tvspel osv. Haha, blev utägd... 

Måndag

Godmorgon!
Ställde klockan på 8.30 idag, tidigt men även om jag bara sov ca 8 timmar (sover typ 9 timmar vanligen) så var jag rätt så pigg :) Tummen upp för det! 
Idag ska jag cykla till bibblan med helena och saga, har en massa böcker som måste lämnas, ska låna lite också som den boknörd jag är.
Det blir somvanligt we♥it

Helg på landet

Igår när vi kom fram tog vi en liten promenad i omgivningen, har inte varit där på typ 2 år så det var mycket nytt. Sen mumsade vi på en massa kräftor, olika sorter också. Dom kinesiska var godast, lätt. Sen satt vi och pratade tills det blev kolsvart ute. 
Idag så åkte killarna (pappa, bror, kusin, kusins pappa) iväg och fiskade, och kom hem med en gädda och aborre. Vi fick hem gäddan, min katt är väldigt sugen på den om man säger så ;) 
Tjejerna (jag, mamma, moster) ägnade dagen åt att paddla kajak. Först så tänkte mamma ta en liten tur på min mosters kajak eftersom hon bara har den. Och jag skulle ta en liten tur vid strandkanten eftersom mamma inte ville släppa mig längre bort eftersom hon trodde att jag inte skulle hinna hoppa av kajaken om jag välte och då skulle hon inte hinna komma och rädda mig. Tack för förtroendet mamma... Men sen kom deras granne och sa att vi kunde låna hennes kajak. Så jag och mamma tog oss en liten tur. Haha, ni skulle vart där och hört mig skrika för varje gång jag vinglade. Det var skit läskigt, men fortfarande kul. Fick ont i armarna också, hehe... Sen tog min moster och mamma en tur medans jag låg på bryggan och läste. 
Kom hem runt åtta, är ganska så trött så jag ska nog lägga mig tidigt ikväll. Har satt en tidigt alarm imorrn för att vänja mig till tidiga skolmornar. På onsdag gäller det ju!
Har inga bilder alls nu, har inte orkat/hunnit gå ut och fota. Så ni får nöja er med dåliga och gamla mobilbilder.

Kräftskiva

Idag började ridningen, yes! Vi hade uteritt, red symfonie. Helt underbart. 
Nu ska jag och min familj snart åka iväg till min kusinslandställe för att äta kräftskiva. Nomnomnomnomnom. Älskar kräftor! 
Vi kommer sova där en natt, så jag kommer hem imorrn. Men vet inte vilken tid. Så vi ses imorrn!
 
 

Båtdagar

Halloj!
Kom hem för typ en halv timme sen efter tre dagar av sol och värme. Super härligt har det varit, soligt varenda dag. Har även fått lite färg så det är härligt nu innan skolstarten ;) 
Eftersom det har varit så himla varmt så har vi badat väääldigt mycket, 3-4 dopp per dag tror jag nog att det blev, hehe... x) Dom kommande dagarna blir det att vila upp sig inför skolstarten, är lite taggad faktiskt.

Tidig morgon

Nikon D3100
Halloj!
Ställde klockan på nio idag, tidigt men jag måste vänja mig. Skolan börjar ju nästa vecka. Men idag ska jag, pappa och saga ut med båten och vara borta till på fredag. Myspys att komma ut lite med båten och bara chilla lite. Så vi ses på fredag! :*
 

Before I die

Bilder från Gotland

     Bilder från min Xperia, därav kvalitén.

Lördag den 11/8

Godmorgon!
Det blev lite ändrade planer, det blir ingen sleepover hos saga, men om mig OM DOM NU SVARAR PÅ MINA MESS.
Så det blir nog inte så mycket bloggning idag, men ni får stå ut ;)
 

You should let me love youuu

Hejhopp!
Idag har jag varit med helena och saga, kändes kul att trion blev hel igen eftersom vi tre inte har setts på ett tag. Vi åkte in till liljeholmen, åt lunch på salladsbaren på ica (mumma!) och sen blev det drickor på waynes coffee, köpte en hallon och passions smoothie (också mumma!) Sen gick vi till mig och kollade på yt klipp och flummade lite allmänt. Haha... Ska träffa dom imorrn också, sen blir det sleepover hos saga! Myspys.

Gotland

Jag har haft grymt kul på gotland med helena å hennes familj! Tyvärr var det inte så bra väder, men vi badade en gång iaf ;) Annars så gick vi omkring i visby, åkte omkring i bilen till olika sevärdheter.
Kom hem 23.30 igår, och då var jag väldigt trött. Så jag pratade lite med mamma (pappa hade redan somnat såklart, haha), bäddade sängen och sen hoppade jag i säng. Så runt halv ett sussade jag sött.
Har sett på glee imorrse och ätit en god frukost. Ska försöka spara onyttig heterna tills på helger eftersom jag har ätit myyyycket onyttigt de senaste dagarna. Så jag ska försöka hålla mig undan från oboyen. Lycka till med det
Bilder kommer såfort jag har laddat upp dom på datan.

Snabbis

Måste snart gå och lägga mig eftersom jag ska upp kl 9 imorrn, och jag är inte riktigt van vid det ;) men iaf, imorrn åker jag till Gotland och kommer hem på torsdag. Blir ingen bloggning så ni får klara er (hehe)
Ses på torsdag! :D

Surfers paradise

 

Har precis målat naglarna, i färgen som på bilden. Fast bilden är inte min, den är från we♥it. Är jätte dålig på nagelbilder, handen ser alltid gigantisk ut :O Fast det ser ut som på bilden ungefär. Fast mina naglar är mycket fulare och kortare.

Personlig almanacka

 
Vad passar bättre till skolstarten än en kalender? Därför har ni turen att tävla om en helt personlig almanacka!  (http://www.personligalmanacka.se/)Du kan pryda din almanacka hur du vill. Vill du att din favorithäst ska pryda första sidan är det inga problem! Välj färg, text eller om du hellre vill ha en bild. Du kan också välja storlek- en A5 kalender som går att skriva upp fullspäckande scheman, ridpass, vaccinationer till hästen och bloggidéer eller kalendern som får plats i en byxficka. Välj DU!

(text från ponnysanning.se)
 

Jag är med och tävlar om en personlig almanacka! :D
 
 
 
 
 

Listor

10 saker jag tycker om:
- Resa
- Bada
- Shoppa
- Oboy
- Äta
- Sova
- Fotografera
- Min familj
- Mina vänner
- Läsa
 
 9 saker jag tycker mindre om:
- Städa
- Gå upp tidigt.
- Lussebullar med russin i
- Mensvärk
- Falska personer
- Få vatten i näsan
- Surdegsbröd (med en pappa som bagare tar han hem mycket sånt bröd...)
- När man precis målat naglarna och man råkar stöta till nåt så det kletar ut sig
 
8 saker jag är rädd för:
- Höjder
- Flygande bollar som åker mot mig
- Läskiga ljud mitt i natten
- När kryp går på mig
- Att vara under vattnet, sen få slut på andan (får alltid panik när det händer)
- Att vara ute själv när det är mörkt
- Att få en sjukdom och dö ung
- Att min katt blir påkörd
 
7 saker jag vill göra i framtiden:
- Flytta utomlands
- Resa jorden runt
- Gifta mig (lååångt, långt fram tills dess). 
- Bilda familj (ännu längre fram tills dess).
- Vara framgångsrik inom något.
- Äga en häst
- Få barnbarn
 
6 råsnygga män/killar:
- Killarna i One Direction
- Cory Monteith
- Harry Shum jr
- Ian Somerhalder
- Darren Criss
- Kevin Mchale
 
4 ord som beskriver mig:
- Glad
- Lat
- Envis
- Skum
 
3 saker jag ser fram emot:
- Att åka till afrika
- Att börja åttan (ja, lite faktiskt)
- Åka till Gotland
 
2 böcker jag tycker om:
- Hungerspelen (bara första boken)
- Nästan hemma
 
1 bra låt:
- Wings - Little mix. Den är en av mina favorit låtar just nu, man blir så glad av den :)
 
(tagen från felles.nu )

120804

Godmorgon!
Vaknade för typ 20 min sen. Jag måste lära mig att gå upp tidigare´annars kommer jag nog inte överleva att gå till skolan...
Men iaf, sitter nu framför tvn med datan i knät och frukosten på bordet bredvid. Top model slår påslagen på tvn, det är typ marathon med det idag, yes! Det var jätte länge sen jag såg det, förut såg jag varje dag så jag har typ sett varje säsong, hehe...
Idag måste jag packa in för gotland och plocka bär så att jag får pengar :3
Redan visad bild men jag orkar inte ladda upp en ny...

The past week

Måste skriva snabbt snabbt nu eftersom jag ska äta. Men iaf, idag åkte Sandra hem. Lite trist men ska åka till gotland på söndag! Wiho! :D
Jag och Sandra har inte gjort så mycket, bara typ druckit oboy, badat, spelat kort osv. Men det var grymt kul! :D

lliisass

Vardag - Häst - Foto

RSS 2.0